Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

DRAMATISCHE EERSTE HELFT KOST WVV'67 DE KOP

31 oktober 2022 9:30

Na de knappe overwinning in het bekertoernooi ging WVV'67 vandaag op bezoek bij SVC. De tegenstander had net als WVV'67 4 punten verzameld uit de eerste 4 wedstrijden.

De eerste helft was aan Woensdrechtse kant niet om aan te gluren. Al heel snel was de organisatie volledig zoek en kon de linksback van SVC de bal binnenwerken voor de 1-0. WVV'67 creëerde zelf helemaal niks en SVC was de baas in eigen huis. Vlak voor rust werd het ook nog 2-0.

Na rust tapte de Green-Black Army uit een ander vaatje. Het werd steeds sterker en gooide meer pit in de wedstrijd. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer toen Kieran eerder bij de bal was en de bal over de keeper schoot: 2-1. Snel hierna werd het zelfs 2-2. Hessel had een schitterende stift in huis voor de gelijkmaker. Het momentum was voor WVV'67, maar SVC scoorde in de slotminuten alsnog. Er werd weer matig verdedigd, waarna het 3-2 werd.

Een bittere pil voor de Green-Black Army. Door de nederlaag zakt het weer op de ranglijst. Volgende week staat een belangrijke wedstrijd op de planning. Buurman Meto komt op bezoek in Woensdrecht voor de eerste derby van het jaar. Tijd om de 3 punten in eigen huis te houden!