Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

CUPFIGHTERS SLAAN WEER TOE

24 oktober 2022 8:15

Vandaag stond de tweede ronde van het bekertoernooi op het programma. WVV'67 trof met FC Dordrecht Amateurs een 3e klasser en was dus gewaarschuwd.

Het begin van WVV'67 was (het lijkt wel standaard te worden) wervelend. Opnieuw scoorde de Green-Black Army binnen 10 minuten. Matt schoof in en schoot de bal werkelijk schitterend binnen voor de 1-0. Hierna kwamen de bezoekers wel wat beter in het spel, maar WVV'67 kwam er bij vlagen gevaarlijk uit. Het hield stand tot de rust, ondanks wat kansen voor Dordt.

Na rust gooide WVV'67 de boel op slot. Groen-Zwart zakte in en maakte de ruimtes klein om de tegenstander het voetballen onmogelijk te maken. Een mooi moment was het debuut van Viggo Rutjes, die voor het eerst zijn opwachting in het 1e maakte. FC Dordrecht Amateurs werd sterker en beloonde zichzelf in de 75 minuut na een mooi uitgespeelde aanval: 1-1. Het slotakkoord was echter voor WVV'67. Nadat eerst Hessel met een geweldige tackle een doelpunt voorkwam, was het vlak voor tijd aan de andere kant raak. Een afgeslagen vrije trap viel voor de voeten van Timo. Zijn knal van afstand was de Dordtse doelman te machtig: 2-1. In de absolute slotfase kreeg WVV'67 nog een penalty, die Hessel helaas miste. Ondanks dat was de overwinning voor WVV'67 binnen!

WVV'67 krijgt inmiddels de status van cupfighter. Al 2 jaar is de Green-Black Army ongeslagen in het bekertoernooi en gaat het in de koker voor de volgende ronde. Aanstaande zondag gaat WVV'67 proberen de stijgende lijn door te zetten in Standaardbuiten. Tegenstander SVC heeft evenveel punten verzameld na 4 wedstrijden, dus weer een wedstrijd die gewonnen moet worden. Tot volgende week!