Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

EERSTE ZEGE VAN HET SEIZOEN IS EEN FEIT

17 oktober 2022 7:45

Vandaag stond voor WVV'67 de thuiswedstrijd tegen Nieuw-Borgvliet op het programma. De ploeg van oud-WVV'67 trainer Gerard Lazerom had de volle buit gehaald in de afgelopen 3 wedstrijden. De Green-Black Army was dus gewaarschuwd.

De start van WVV'67 was opnieuw furieus. Binnen 5 minuten was het raak toen Martijn de bal over de Bergse doelman kopte. Nu betekent een voorsprong in groen-zwart voordeel de laatste weken niet veel goeds, maar WVV'67 bleef uitstekend spelen. Na een mooie counter bezorgde Kieran de bal op het hoofd van Bjorn, die alweer zijn derde doelpunt van het seizoen maakte: 2-0. Nieuw-Borgvliet werd sterker, maar Brian stond uitstekend te keepen en hield de nul.

Na rust verdedigde WVV'67 voor wat het waard was. Het was bij vlagen gevaarlijk in de counter, maar de kansen waren voor Nieuw-Borgvliet. Met man en macht wierpen de Woensdrechtenaren zich voor de bal en hoe langer het duurde, hoe meer de eerste zege in zich kwam. Na 96 minuten was het klaar en was de eerste overwinning van het seizoen binnen!

Heerlijke overwinning op de Fortuin! Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht Amateurs op het programma. Om half 3 wordt er dan weer in Woensdrecht afgetrapt.