Inschrijfformulier WAC 2022

 Beste voetballiefhebbers,

De WAC 7x7 is terug van weggeweest! Wij hopen dat er weer veel teams zullen inschrijven om van dit spektakel een succes te maken. Afhankelijk van het aantal teams zal de indeling bepaald worden. Dit seizoen zal er op de volgende dagen worden gespeeld:

  • Ronde 1: donderdag 9 juni
  • Ronde 2: donderdag 16 juni
  • Ronde 3: donderdag 23 juni 
  • Ronde 4: donderdag 30 juni 
  • Ronde 5: donderdag 7 juli 

* meer of minder speeldagen worden, indien nodig, toegevoegd of verwijderd aan/ van het speelschema.

Via deze weg willen we u uitnodigen om deel te nemen aan een nieuwe editie van het WAC 7x7 Zomervoetbal. De inschrijfkosten zijn net als afgelopen editie slechts € 50,- per team. De inschrijftermijn is verlengd t/m donderdag 26 mei*Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u de organisatie bereiken via wac@wvv67.nl. Graag zien we jullie inschrijving weer tegemoet! Inschrijven kan door het  formulier hieronder in te vullen.
Er zijn dit jaar twee categorieën: Reguliere competitie heren en reguliere competitie dames. Bij de herenteams mogen ook, zoals nu ook al mag bij de KNVB, dames meedoen in de teams. Er morgen daarentegen geen heren meedoen in de damescompetitie. 

*Let op: vanwege een bepaalde capaciteit qua aantal wedstrijden, is er besloten in te gaan delen op volgorde van inschrijfdatum. Dit houdt simpelweg in: wie het eerst komt, het eerst maalt.  Zorg dus dat je zo snel mogelijk inschrijft, anders kan het zomaar voorkomen dat je op een wachtlijst beland. 

Formulier WAC 2022

Dit formulier blijft nog geldig tot donderdag, 26 mei 2022 om 23:55

Naar dit mailadres zal alle informatie worden verstuurd.


€ 50,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!