Inschrijving tentenkamp en sluitingsdag - WVV'67

Inschrijving tentenkamp en sluitingsdag

31 mei 2021 15:30


De inschrijving voor het tentenkamp i.c.m. de sluitingsdag is bij deze geopend! Deze activiteit zal plaatsvinden op vrijdag 2 juli, zaterdag 3 juli en zondag 4 juli.

We zijn blij dat we ondanks het coronavirus toch nog een tentenkamp en sluitingsdag kunnen organiseren. Tijdens dit weekend houden we uiteraard rekening met de maatregelen die op dat moment gelden. Meer informatie over hoe dit er in de praktijk uit gaat zien, volgt later in de informatiebrief. Deze zal rond 25 juni (een week voor aanvang) naar alle deelnemers verstuurd worden.

Vrijdagavond begint het jaarlijkse evenement voor de JO10, JO11, JO12 en JO13 met diverse activiteiten op en rond het terrein van WVV’67. Op de zaterdagochtend sluit de jeugd van de JO8 en JO9 aan. De kinderen gaan dan een dagdeel voetballen. Daarnaast is er ook de jaarlijkse zeskamp, waarbij weer andere talenten van de deelnemers worden gevraagd! Aansluitend wordt er gezamenlijk gegeten en gaat de jongste jeugd naar huis. De JO10 t/m JO13 zullen dan nog een avondactiviteit doen en vervolgens wederom in tenten de nacht doorbrengen. Ook op zondagochtend staat voor deze groep nog een leuke activiteit op het programma!

sluitingsweekend_jeugd.png

In principe blijven de JO8 en JO9 op 3 juli van 9 uur t/m 19 uur en JO10 t/m JO13 van 18.30 uur op 2 juli tot ca. 12 uur op 4 juli. In overleg kunnen echter afspraken worden gemaakt over het meedoen aan dit evenement. Ons doel is om zoveel mogelijk leden mee te laten doen.

Voor vragen, suggesties, op- of aanmerkingen stuur een mail naar jeugd.voorzitter@wvv67.nl

Via deze link kun je het formulier invullen om deel te nemen:

Ínschrijving tentenkamp + sluitingsdag - WVV'67 (wvv67.nl)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!