Nieuwsbrief Zomer 2020 - WVV'67

Nieuwsbrief Zomer 2020

13 juli 2020 19:45


Het seizoen 2020-2021 zit erop. Dit seizoen zal voor altijd de geschiedenis in gaan als het Coronaseizoen. Toen in maart de eerste maatregelen werden aangekondigd, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, werden ook onze voetbalactiviteiten stil gelegd. Er brak een onzekere tijd aan voor ons, onze spelers onze supporters en onze sponsoren.

 

De opluchting was groot toen er stap voor stap versoepelingen kwamen, waardoor we weer konden trainen. Jeugdtrainers en spelers waren net zo fanatiek als voorheen en ook de zaterdagen werden volop benut om lekker met z’n allen te trainen. Ook de senioren gingen snel weer aan de slag en hebben elke vrije mogelijkheid aangegrepen om te kunnen trainen.

De jeugd heeft op 11 en 12 juli nog een fantastisch sluitingsweekend gehad, wat door het jeugdbestuur geweldig was georganiseerd (binnen de richtlijnen)

kamp.jpg

Sportpark gesloten voor voetbalactiviteiten

Het sportpark is gesloten voor voetbalactiviteiten van maandag 13 juli 2020 t/m maandag 3 augustus 2020. Deze periode kunnen we gebruiken om weer even los van de WVV-verplichtingen, aandacht te geven aan andere zaken en anderen. Op die manier kunnen we de batterij weer opladen om zo in augustus weer uitgerust aan de slag te gaan.

Samenwerking Fysiotherapie J.P. de Jager

Ook volgend seizoen zal Fysiotherapie J.P. de Jager weer op donderdag aanwezig zijn. Inmiddels is wel bekend dat de praktijk van Jacco gelegen is aan de Raadhuisstraat 102 in Hoogerheide.

Jacco en zijn collega's zullen er alles aan blijven doen om blessures van onze voetballers zo optimaal mogelijk te behandelen en hen te ondersteunen bij revalidatie. Fysiotherapie J.P. de Jager beschikt hiervoor over een goed uitgeruste oefenzaal. Op de velden van sportpark De Fortuin kunnen de hersteltrainingen onder begeleiding van Jacco plaats vinden. In de praktijk is er tevens een echoapparaat beschikbaar.

Sportverzorger René van den Heuvel is ook volgend seizoen nog altijd onderdeel van het verzorgingsteam. René is nog altijd een vertrouwd gezicht op de dinsdag en de zondag, waarbij hij op zondag aanwezig is rondom de wedstrijden van WVV’67 1.

Voor de leden verandert er niets en jullie kunnen gewoon een afspraak inplannen via https://www.wvv67.nl/412/fysiotherapeut/ om behandeld te worden op dinsdag- of donderdagavond. We hopen dat we dit bij de heropstart van het nieuwe seizoen ook weer normaal kunnen opstarten. Op deze site vind je ook meer informatie over de extra’s die Fysiotherapie J.P. de Jager aanbiedt voor leden van WVV’67.

Nieuwe dug-outs

Binnen de richtlijnen van het RIVM hebben we ook enkele klussen op ons sportpark voltooid. Diverse malen per week zijn enkele mensen bezig met maai- en snoeiwerkzaamheden, waardoor het sportpark er prachtig bij blijft liggen.

Ook hebben we inmiddels een lang gekoesterde wens kunnen voltooien: de dugouts op veld 2 zijn inmiddels helemaal afgerond. Het resultaat is schitterend! Iedereen die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt: bedankt voor jullie inzet! Wanneer er een geschikt moment is, zullen we jullie zeker op gepaste wijze bedanken.

dugoutsjpg.jpg

Seizoen 2020-2021

Het 1e elftal zal de training aanvangen op dinsdag 4 augustus. Het verdere voorbereidingsprogramma zal via social media later bekend worden gemaakt. Het traditionele Zuidwesthoektoernooi voor het 1e elftal gaat in augustus in ieder geval niet door. Daarentegen is het wel positief dat de competitie-indeling voor het 1e elftal louter ploegen in West-Brabant bevat. Wanneer het Corona virus zich gedeisd houdt, hebben we een aantal prachtige derby’s in het vooruitzicht. De leden van de overige elftallen zullen via Whatsapp of het indelingenboekje op de hoogte worden gebracht wanneer de training weer wordt hervat.

Hoe de heropening in augustus er uit gaat zien, dat zullen we later communiceren. Richtlijnen voor het heropenen van de kantine en het spelen van wedstrijden zijn op dit moment bekend, maar we sluiten niet uit dat dit per 1 augustus weer veranderd. Wanneer we weer opstarten met voetballen en alle andere activiteiten, zullen we zo goed mogelijk de dan geldende protocollen bij WVV’67 communiceren.

We wensen jullie een fijne vakantie en zorg ervoor dat je gezond blijft. Dan zien we jullie graag weer terug in augustus!

 


Het hoofdbestuur en jeugdbestuur van WVV’67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!