SLUITINGSWEEKEND 2020 - WVV'67

SLUITINGSWEEKEND 2020

12 juli 2020 13:45


Het sluitingsweekend 2020 zit er op! Het was een groot succes!

Vrijdagavond werden de meeste tenten opgezet.
Zaterdagochtend druppelden de deelnemers geheel volgens protocol het sportpark binnen. Al snel waren de tassen uitgepakt en stonden de meesten al een balletje te trappen.
Stipt om 10 uur begon het toernooitje. De JO8 en JO9 waren gemixt in vier teams, evenals de JO10, JO11 en JO13. Het ging er fanatiek aan toe en rond kwart voor 12 waren de winnaars bekend: Levi, Stefano, Luca, Jayden en Jelte bij de JO8/JO9 en Myrthe, Jim, Cazz, Merijn, James en Xavi bij de JO10/JO11/JO13!
Na de lunch begon de traditionele zeskamp. Het mooie WVV gatendoek, whack-a-mole, over & in het doeltje, de pannaveldjes, de stormbaan en de buikschuifbaan waren de zes onderdelen. Deze combinatie bleek weer een succes te zijn!
Na een frietje en een snackje te hebben gegeten, gingen de kinderen van de JO8 en JO9 met een mooie WVV'67 medaille naar huis.
De overgebleven kinderen kregen zaterdagavond eerst een Zweeds loopspel voor hun kiezen. Dit spel werd gewonnen door Matz en Jim!
Later op de avond gingen de kinderen, en begeleiding, lasergamen! Het was gauw duidelijk dat de begeleiding geen partij bleek te zijn voor de kinderen. 
Na een aantal fanatieke potjes konden de kinderen de tenten op gaan zoeken.
Zondagochtend werden de kinderen tegen half 9 gewekt. Ze gingen lekker ontbijten en ruimden daarna hun tenten op. 
Om 10 uur sloten ze het weekend af met een toernooitje met individuele winnaar. Na vijf potjes bleek Stefano van de JO10 de sterkste te zijn!

Vermoeid, maar voldaan, werden de kinderen daarna opgehaald zodat ze lekker kunnen gaan bijkomen. Zo hebben zij het seizoen toch mooi af kunnen sluiten!

W.V.V.’67 bedankt Quirijn en Stijn voor de organisatie van dit spetterende voetbalkamp. Ook iedereen die geholpen heeft de afgelopen dagen heel erg bedankt!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!