Update n.a.v. Corona virus (26 april) - WVV'67

Update n.a.v. Corona virus (26 april)

26 april 2020 13:30


Beste leden, supporters, sponsoren en andere betrokkenen bij WVV’67,

Tijdens de persconferentie van de regering van dinsdag 21 april jl. is besloten dat de maatregelen zoals we die allemaal kennen, worden verlengd tot 20 mei. Dat heeft ons doen besluiten om de volgende activiteiten te annuleren voor 2020:

- WAC toernooi (gepland in de maanden mei/juni)
- Tentenkamp (29 mei t/m 31 mei)
- Jeugdtoernooi (20 juni)

Het jeugdbestuur is op dit moment bezig om voor de datums van het Tentenkamp of jeugdtoernooi een alternatieve invulling te verzinnen om onderling iets te kunnen ondernemen. De jeugdspelers worden hier later via de bekende kanalen over geïnformeerd.

Opstarten trainingen jeugd

Er is ook besloten door de regering dat de jeugd tot en met 18 jaar weer in georganiseerd en beheersbaar groepsverband mag sporten. Spelers tot en met 12 jaar kunnen weer voetballen, waarbij ze niet persé de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 t/m 18 jaar is trainen ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Competities starten niet voor het najaar en de kantines en kleedkamers blijven voorlopig nog dicht.

Daarop heeft het NOC-NSF een protocol opgesteld waar iedereen aan moet voldoen (zie link). We wachten nu op de gemeente. Zij moeten dit protocol + eventuele aanvullende zaken vanuit hun kant samenvoegen tot een gemeentelijk besluit. Dan kunnen wij deze richtlijnen vertalen naar een praktisch trainingsschema voor onze jeugdelftallen. Hopelijk volgt dit zo snel mogelijk. Misschien zal niet elk elftal de trainingen kunnen afwerken zoals we waren gewend, maar we zijn in ieder geval blij dat we de trainingen weer kunnen opstarten.

Contributie

Veel leden kiezen voor een jaarlijkse betaling van contributie. Enkele van onze leden doen dit in termijnen. Binnenkort wordt voor degene die heeft gekozen voor een gespreide betaling de laatste twee kwartaaltermijnen of het laatste halfjaartermijn geïnd. Dan is de contributie van elk lid van 2019-2020 afgerond. Voor het seizoen 2020-2021 gaan we als bestuur bekijken of het wenselijk en mogelijk is om een compensatie aan te bieden aan de leden in de loop van het volgende seizoen. Dat kan mogelijk ook in een andere vorm zijn dan een financiële compensatie. De ideeën daarvoor zullen later worden uitgewerkt.

We zullen doorgaan…

Achter de schermen is er de afgelopen tijd weer voldoende gebeurd. Diverse vrijwilligers zijn langs sponsoren geweest om hen een kleine attentie te geven om hen te steunen. Daarnaast worden er enkele klussen op het sportpark uitgevoerd, om het sportpark netjes te houden. Te allen tijde houden we ons hiervoor aan de richtlijnen van de regering. Gezondheid blijft het belangrijkste. Iedereen bedankt voor jullie inzet!

We hopen dat deze eerste positieve stappen snel kunnen worden opgevolgd, zodat we langzaam het verenigingsleven weer in gang kunnen zetten.

 

Tot snel weer!

Namens het hoofdbestuur en jeugdbestuur,

 

Erwin van den Heuvel

Voorzitter WVV’67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!