Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 pakt winst en vestigt zich in het linker rijtje van de 4e klasse A

3 december 2018 21:15

Vandaag ging het groen-zwarte leger ietwat gehavend op weg naar Nieuw-Namen. Een aantal vaste basisspelers waren afwezig vanwege blessures. Gelukkig heeft WVV'67 1 een brede selectie, waardoor het een en ander opgevangen kon worden. Zo gingen Tomlin (sorry sponsor Kwantung), Thijs en Maikel mee in de bus richting Hulsterloo. De thuisploeg had in zijn laatste 3 thuiswedstrijden 7 punten behaald. Daarnaast had het vlaggenschip van WVV'67 nog nooit gewonnen in Nieuw-Namen. Het beloofde wederom geen makkelijke middag te worden.

In het begin van de wedstrijd was WVV'67 de bovenliggende partij. Met een aantal mooie combinaties kwam het vaak in de buurt van de zestienmeter van Hulsterloo. Behoudens een aantal afstandschoten wisten de groen-zwarten echter niks te creëren. De thuisploeg probeerde in de omschakeling gevaarlijk te worden. Vaak werd hier de lange bal voor gehanteerd. Er ontstonden een paar gevaarlijke situaties, maar ook Hulsterloo kwam niet tot scoren. Men ging in Nieuw-Namen dan ook rusten met de brilstand op het bord.

In de tweede helft startten de bezoekers, na een aantal omzettingen in de rust, goed aan de tweede helft. Na een mooie combinatie werd Thimo vrij voor de keeper gezet. Deze bleef kalm en zette de groen-zwarten op een 0-1 voorsprong. Na deze goal nam Hulsterloo het heft in handen. Dit resulteerde in een schot op de paal en een paar kleine mogelijkheden. Daarnaast was het vooral WVV'67 dat gevaarlijk werd in de omschakeling. Ongeveer een kwartier voor tijd beloonde Thijs een van deze aanvallen door de bal buiten het bereik van de keeper te schieten: 0-2. Na deze goal gaf Hulsterloo nog meer ruimte weg, waardoor de grote kansen nog voor de bezoekers waren. Helaas wisten zij deze niet te verzilveren, waardoor de einduitslag 0-2 op het bord stond.

Een mooie, historische overwinning voor de groen-zwarten. Het vestigt zich met deze overwinning opnieuw in het linker rijtje. Volgende week speelt het zijn laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar voor de winterstop tegen Biervliet.