Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 pakt punt tegen hoogvlieger Odio

26 november 2018 16:30

Vandaag was het opnieuw derby-day in Woensdrecht. Dit keer kwam de buurman uit Ossendrecht op bezoek. Odio doet mee in de top van de 4e klasse A. Na de verloren derby, vorige week tegen Meto, waren zij er op gebrand om vandaag de drie punten mee te nemen naar Ossendrecht. WVV'67 ging met vertrouwen deze wedstrijd in na de winst vorige week op Oostburg.

In het begin van de wedstrijd probeerde Odio met positiewisselingen en een hoog baltempo WVV'67 te verrassen. Voor de groen-zwarten was het dan ook even zoeken. Dit leidde tot wat rommelige situaties, maar niet tot echte kansen. Toen de thuisploeg wat ging combineren, kwam er meer evenwicht in de wedstrijd. Het eerste hoogtepunt van de wedstrijd viel te noteren na 20 minuten. Een hoge voorzet kon (ogenschijnlijk) makkelijk gevangen worden door de doelman van Odio. Deze stompte de bal echter weg door het centrum. Bjorn was hier als de kippen bij en wist de bal over de doelman te lobben: 0-1. Helaas was dit voor de thuisploeg één van zijn laatste acties, want Bjorn viel uit met een hamstringblessure. Vlak daarna kreeg Odio twee hele grote kansen. Vanuit een voorzet kopte één van de gebroeders Melsen de bal op de lat. In de rebound werd de bal, via de keeper, op de binnenkant van de paal geschoten. WVV'67 leek de rust te halen met een voorsprong, maar helaas voor de groen-zwarten was er nog een moment van onoplettendheid aan hun zijde. Vanuit een doeltrap van de thuisploeg won Odio het kopduel op het middenveld. Deze werd op waarde geschat door Coen. Hij bracht met een bekeken lob de 1-1 ruststand op het scorebord.

De bovenliggende partij na de rust waren de bezoekers. Zij kregen dan ook diverse kansen om een doelpunt te maken. Uit een van deze kansen kwam Mitchel vrij voor de keeper. Laatstgenoemde maakte zijn doel snel klein. De spits van Odio behield het overzicht en legde de bal breed voor Coen die makkelijk binnen kon schieten: 1-2. Een doelpunt met een buitenspelluchtje, want er stond volgens een aantal spelers nog maar 1 iemand tussen het doel en Coen. Na deze goal ging Odio op zoek naar de beslissende treffer. Ze werden vooral gevaarlijk uit standaardsituaties, maar wisten het net niet te vinden. WVV'67 bleef opportunistisch spelen en na ongeveer 75 minuten werd dit beloond. Uit een combinatie tussen Thijs, Quirijn en Robin wist de laatstgenoemde de bal buiten bereik van de Odio-doelman te schieten: 2-2. Na deze goal voetbalden beide elftallen nog voor de winst, maar een gelijkspel bleek uiteindelijk het hoogst haalbare.

Opstelling: Brian - Sander, Matt, Dennis, Hessel - Youri, Robin, Bjorn (Alex 23’) - Max, Quirijn (Thijs v T 75’), Thimo (Thijs de R 65’)