Nieuwe sponsor: Groenbewust Hovenier - WVV'67

Nieuwe sponsor: Groenbewust Hovenier

8 mei 2018 8:30


WVV'67 is blij een nieuwe partner te mogen aankondigen. Groenbewust Hovenier heeft zich aangesloten bij de groeiende groep sponsoren. Het bord van Groenbewust Hovenier staat nu langs het hoofdveld te pronken.

Groenbewust Hovenier is gevestigd in Woensdrecht en is bekend van het onderhoud aan het oorlogsmonument in Woensdrecht. Groenbewust Hovenier biedt diensten aan voor ontwerp, realisatie, advies en onderhoud van tuinen.

Groenbewust Hovenier werkt volgens drie vaste pijlers die overal in terugkomen. Eenvoud. Unieke identiteit. Oog voor detail. Dat mag u verwachten van Groenbewust Hovenier. Van ontwerp, advies en realisatie tot onderhoud van uw tuin en buitenruimtes: elk element komt volledig tot zijn recht. Uw tuin krijgt (of behoudt) zijn eigen identiteit en sluit perfect aan op uw wensen.

Dankzij het gebruik van duurzame materialen en beplantingen, creëert Groenbewust Hovenier een vernieuwend concept die zo min mogelijk onderhoud vereist: uw tuin versie 2.0. Helemaal van nu, maar tegelijkertijd tijdloos zodat u nog jaren kunt genieten van uw eigen, unieke tuin.

Op de foto de onthulling van het sponsorbord door bestuurslid sponsorzaken Robin van der Ha en Bart van der Veen van Groenbewust Hovenier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!