WVV'67 krijgt te weinig tegen IJzendijke - WVV'67

WVV'67 krijgt te weinig tegen IJzendijke

20 februari 2018 17:45


Na al het carnavalsgeweld van afgelopen week stond er gisteren weer een competitiewedstrijd op het programma. IJzendijke kwam op bezoek. Met een puntenaantal van 18 punten had het zeven punten meer binnen gehaald dan WVV'67.

Men begon vrijwel in de zelfde opstelling als tegen Clinge. Alleen Max stond weer op de rechtsbackpositie en zodoende schoof Sander door naar linksback. Hessel, die nog niet helemaal fit was, begon op de bank. Naast Hessel, zat ook reservekeeper Arnold op de bank. Net als Stijn en Thijs van de JO19.

Er werd voortvarend aan de wedstrijd begonnen. Direct kreeg men IJzendijke de wil opgelegd en leek men het overwicht over de wedstrijd te hebben. IJzendijke speelde wanneer het de bal had veelvuldig de lange bal, maar deze werd vaak succesvol onderschept. WVV'67 kreeg een aantal opgelegde kansen, maar deze troffen geen doel. IJzendijke kreeg meer grip op de wedstrijd en na een pijlsnelle counter was het toch IJzendijke dat uit het niets de 0-1 maakte. Hierna kreeg WVV'67 het lastiger, maar waren het toch de mannen van Hans Vos die de beste kansen creëerden. Echter, zoals ook bij de vorige kansen, werden ook deze schoten niet tot doelpunten gepromoveerd.

In de tweede helft kreeg WVV'67 de wedstrijd weer in handen, maar moest het toch oppassen voor de counters en hoge ballen van IJzendijke. Het goede spel resulteerde ook in de tweede helft weer in een dozijn van mogelijkheden voor het doel van de keeper van de Zeeuws-Vlamingen. Gelukkig trof Bradley wel doel. WVV'67 werd eindelijk beloond voor het dominante spel deze wedstrijd. Er werd met man en macht geprobeerd de volledige buit uit deze wedstrijd binnen te halen, maar zonder succes.

Er zat meer in deze wedstrijd, maar men mag tevreden zijn met het spel wat is laten zien deze wedstrijd. Op naar volgende week. Grenswachters komt dan op bezoek. Tot dan!

Opstelling: Erwin - Max, Matt, Ricardo (72' Thijs JO19), Sander - Youri, Jens, Robin - Bradley, Quirijn, Thijs (60' Hessel)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!