2015/2016

Klussen bij en voor WVV’67

20 juni 20:45  Als gevolg van de huurharmonisatie is W.V.V.’67 genoodzaakt bepaalde onderhoudstaken zelf op te pakken. Door zelf onderhoud te plegen aan het sportpark kan de huur namelijk relatief laag gehouden worden. Groot voordeel voor de leden is dat op deze manier ook een contributieverhoging achterwege kan worden gelaten. Maar dan hebben we uiteraard wel jullie hulp nodig!meer »


WAC in volle gang

29 mei 10:15  De Woensdrechtse Avond Competitie (WAC) is in volle gang. Inmiddels is het WAC een echte traditie geworden bij WVV’67. Sterker nog: dit jaar wordt het eerste lustrum gevierd van de 7x7 zomeravondcompetitie. Dit jaar doet ook voor het eerst een damesteam mee. meer »


Gezocht: bestuursleden/commissieleden

29 mei 10:15  Zoals al eerder aangegeven is WVV’67 op zoek naar nieuwe bestuurs- en commissieleden. We doen graag een nieuwe oproep om mensen te werven voor deze functies. Jullie inbreng is meer dan nodig voor de vereniging. meer »


WVV '67 D1 in halve finale beker

21 mei 12:45  Woensdag aanstaande (25 mei) om 19.00 speelt onze D1 in de halve finale van de beker in Willemstad tegen Kogelvangers D1. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om deze jongens aan te moedigen. SUCCES MANNEN!!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!